logo
Mikä Forbes?
  • Forbes on maailman vaikutusvaltaisin talousmediabrändi. Yhdysvaltalainen toimittaja B.C. Forbes perusti sen vuonna 1917. Brändi edustaa yrittäjyyttä, johtajuutta, sijoituksia, teknologiaa ja vaikuttavia menestystarinoita.
  • Nykyään Forbesin viesti tavoittaa kuukausittain yli 75 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa Yhdysvalloissa ilmestyvän aikakauslehtensä, 37:n ympäri maailmaa ilmestyvän paikallisen painoksen, Forbes.com-verkkosivuston, TV:n, konferenssien, sosiaalisten medioiden ja mobiilialustojen ansiosta. Katso lisää:www.forbesmedia.com
Miksi juuri Suomi?
  • Suomi on juuri muuttamaisillaan talouttaan – Forbes haluaa olla mukana inspiroimassa yrittäjiä globaaliin menestykseen.
  • SK Media Finland Oy, Forbesin eksklusiivinen lisenssinhaltija Suomessa, on tuonut markkinoille suomenkielisen Forbes Suomen 28. maaliskuuta 2017. Lehden aloituslevikki on 70 000.
Keitä me olemme?
  • SK Media Finland Oy on Forbesin eksklusiivinen lisenssipartneri Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. SK Median perustajat ovat ammattimaisia kustantajia ja yrittäjiä, joilla on yli 20 vuoden kokemus erikoisaikakauslehtien julkaisemisesta. Olemme tehneet yhteistyötä Forbes Media Inc:in kanssa Euroopassa yli kuusi vuotta.
Forbes Suomi