logo
Forbes USA:n entinen päätoimittaja Tom Post mentoroi Suomen toimitusta 17 vuoden kokemuksellaan
Globaalia toimitusälyä – nyt Suomessa.
 • Helsinki (1. Kesäkuuta, 2017) – Forbes Suomi julkisti tänään Tom Postin nimeämisen toimituksen neuvonantajaksi. Tom Post on ollut avainhenkilö Forbes USA:n menestyksessä.
 • Forbes on Suomen mediamarkkinoilla ajatuksia herättävä toimija. Tehtävänämme on vaalia yrittäjyyttä ja kannustaa suomalaisia ottamaan riskejä. Jotta voimme saavuttaa korkeat tavoitteemme, toimituksellinen osaaminen vaatii hyvin tarkkanäköistä globaalin liiketoiminnan ymmärrystä. Toimituksemme on porauduttava syvälle paikallisten yritysten liiketoimintamalleihin ja tuotava rohkeasti mielipiteitä ja neuvoja lukijoillemme. Sitä tutkiva journalismi parhaimmillaan on. Tarjoamme liike-elämästä kiinnostuneille edistyneemmän tavan katsoa yritysmaailmaa.
 • Järjestimme Helsingissä tammikuussa 2017 intensiivikurssin, jonne toimme kokeneen toimittajan Yhdysvalloista opettamaan nuorelle suomalaiselle toimituksellemme, miten taloutta analysoidaan ja miten kirjoittaa kansainvälisen tason artikkeleita. Tätä nuorta ja kunnianhimoista toimitusta johtaa Jaakko Levola, jolla on monipuolinen toimittajatausta. Viimeisen viiden vuoden ajan Levola on toiminut kansainvälisissä startup-tehtävissä Sveitsissä.
 • Sillä välin, kun nuori toimituksemme kävi intensiivikurssia, palkkasimme helsinkiläisen viestintätoimisto Kaiku Oy:n ja Jouko Marttilan auttamaan lehden tuottamisessa ja aikataulujen noudattamisessa. Aloitus oli onnistunut ja Jouko Marttilan avun ansiosta nuori toimituksemme sai aikaa harjoitella Forbesin tuottamista. Voit nähdä nuoren toimituksemme ansiot tuoreimmasta ”Perusta oma yritys” -numerostamme. Jouko Marttila jatkaa tukijanamme myös jatkossa, sillä hän uskoo, että Forbes Suomella on eturivin paikka muuttaa Suomen ”yrittäjyyslamaa”. Marttila toimii tulevaisuudessa avustavana kirjoittajana.
 • Suomen toimitusta ohjaa yksi maailman arvostetuimmista ja kokeneimmista taloustoimittajista. Tom Post on johtanut viimeiset 17 vuotta Forbes USA:n toimitusta. Tom Post mukaantulo varmistaa sen, että Suomessa tarjotaan terävintä talousjournalismia, joka on verrattavissa New Yorkin, Singaporen ja Tokion laatuun. Forbes Suomi tarjoaa paikallisille yrittäjille mahdollisuuden muuttaa toimintatapojaan ja kasvattaa yritystoimintaansa – ei pelkästään Suomessa, vaan myös kansainvälisesti. Kun Tom Post oli Suomessa opettamassa toimitusta ja tapaamassa yritysjohtajia, hän kirjoitti havainnoistaan erittäin kärkevän kolumnin. ”Missä ovat Mannerheimin jälkeläiset” on mielipide Suomen yrittäjyyden nykytilasta ja miten Suomen pitäisi tehdä yrittäjyyden eteen. http://www.forbes.fi/online/missa-ovat-mannerheimin-jalkelaiset/  
 • Olemme myös julkaisseet betaversion onlineportaalistamme: www.forbes.fi/online Julkaisemme syksyllä 2017 täydellisen toimituksellisen onlineportaalin.
 • SK MEDIA Finland
  SK Media Finland on osa mediayhtiö SK:ta. Se on julkaissut Forbesia Baltian maissa vuodesta 2010 aloittaen Latviasta, jossa Forbes on saavuttanut maailman suurimman levikin miljoonaa henkeä kohti. SK Media Finland tulee lanseeraamaan Forbesin Ruotsissa vuonna 2018 ja Norjassa vuonna 2019.
 • Forbes Media
  Forbes Media on kansainvälinen media-, brändi- ja teknologiayhtiö, joka keskittyy tiedonvälitykseen taloudesta, sijoittamisesta, teknologiasta, yrittäjyydestä, johtajuudesta ja varakkaasta elämäntavasta. Yhtiö julkaisee Forbes-, Forbes Asia- ja Forbes Europe -aikakauslehtiä sekä Forbes.com-verkkosivustoa. Forbes tavoittaa nykyään maailmanlaajuisesti kuukausittain yli 94 miljoonaa ihmistä talouslehtiensä ja 37 paikallisesti toimitetun versionsa, Forbes.comin, television, konferenssien, tutkimusten, sosiaalisen median ja mobiilituotteidensa kautta ympäri maailmaa. Forbes Media -brändi käsittää konferensseihin, kiinteistöihin, koulutukseen, taloudellisiin palveluihin ja teknologian lisenssointeihin liittyvää toimintaa.
 • Yhteystiedot:
 • Fredrik Nars, Senior Vice President, SK Media Finland Oy, puhelin + 358 50 5947534, f.nars@forbes.fi
 • www.forbes.fi/fi