logo
Forbes kertoo julkaisseensa Forbes Suomen
Uusi lehti ilmestyy 28. maaliskuuta, 2017
 • HELSINKI (27.3.2017) – Forbes kertoi tänään julkaisevansa Forbes Suomen, ensimmäisen kansainvälisen versionsa Pohjoismaissa yhteistyössä SK Media Finlandin (SKF) kanssa.
 • Suomenkielisen kuukausittain ilmestyvän julkaisun levikki on 70 000 kappaletta ja se on saatavilla ympäri Suomea alkaen tiistaina 28. maaliskuuta. Digitaalinen versio, julkaisun oma sovellus julkaistaan toukokuussa 2017 ja sitä seuraavat korkeatasoiset tapahtumat ja konferenssit kesäkuussa 2017. Suomen toimitusta johtaa kokeneet taloustoimittajat Jouko Marttila ja Hannu Vuola.
 • Forbes Suomen tavoitteena on tuoda uusia ajatuksia suomalaiseen bisnekseen ja auttaa yrityksiä selviämään viime vuosikymmenen talousvaikeuksista,” sanoo Fredrik Nars, SK Media Finlandin Senior Vice President. ”Olemme valinneet avauskampanjamme teemaksi Muuttuva bisnes muuttaa Suomea. Toivomme, että Forbes Suomen artikkelit, joista osa on saanut inspiraationsa Forbesin 38 versiosta ympäri maailmaa, auttavat suomalaisia yrittäjiä ymmärtämään koko oman potentiaalinsa”, Nars jatkaa.
 • ”Koulutettu väestö ja erinomainen koulutusjärjestelmä ovat mittaamattoman arvokkaita tekijöitä. Nämä yhdistettynä hallituksen aloittamiin rakenteellisiin muutoksiin voivat tehdä Suomesta talouden voimanpesän”, toteaa Yhdysvaltain Forbesin päätoimittaja Steve Forbes julkaisun ensimmäisen Suomen numeron kolumnissaan.
 • ”Odotamme innostuneena yhteistyötä lisenssinhaltija SK Median kanssa Forbes Suomen lanseerauksessa. SK Media on ollut kumppanimme jo seitsemän vuoden ajan. Tämä julkaisu luo perustan Forbesille Pohjoismaissa talouskasvun ja mahdollisuuksien aikana”, sanoo Forbes Median liiketoimintajohtaja Mike Federle.
 • SK MEDIA Finland SK Media Finland on osa mediayhtiö SK:ta. Se on julkaissut Forbesia Baltian maissa vuodesta 2010 aloittaen Latviasta, jossa Forbes on saavuttanut maailman suurimman levikin miljoonaa henkeä kohti. SK Media Finland tulee lanseeraamaan Forbesin Ruotsissa vuonna 2018 ja Norjassa vuonna 2019.
 • Forbes Media Forbes Media on kansainvälinen media-, brändi- ja teknologiayhtiö, joka keskittyy tiedonvälitykseen taloudesta, sijoittamisesta, teknologiasta, yrittäjyydestä, johtajuudesta ja varakkaasta elämäntavasta. Yhtiö julkaisee Forbes-, Forbes Asia- ja Forbes Europe -aikakauslehtiä sekä Forbes.com-verkkosivustoa. Forbes tavoittaa nykyään maailmanlaajuisesti kuukausittain yli 94 miljoonaa ihmistä talouslehtiensä ja 37 paikallisesti toimitetun versionsa, Forbes.comin, television, konferenssien, tutkimusten, sosiaalisen median ja mobiilituotteidensa kautta ympäri maailmaa. Forbes Media -brändi käsittää konferensseihin, kiinteistöihin, koulutukseen, taloudellisiin palveluihin ja teknologian lisenssointeihin liittyvää toimintaa.
 • Yhteystiedot:
 • Fredrik Nars, Senior Vice President, SK Media Finland Oy, puhelin + 358 50 5947534, f.nars@forbes.fi
 • www.forbes.fi/fi
 • Crystal Kwok, Forbes, ckwok@forbes.com, 212.367.4871.